Review pagina

  • Marja salari

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    05-03-2022
    4 maart is het grafmonument voor onze ouders geplaatst. Wij zijn erg tevreden ,over Firma Bruinstroop. Super mooi geworden !! en echt vakmanschap !!! bedankt Peter en familie .
  • Fam Heymans

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    04-02-2022
    Van de week is ons grafmonument geplaatst. Wij zijn super blij met het prachtige eind resultaat, wat een vakwerk, het ziet er schitterend uit ( nog mooier dan op de foto’s ) Wij hebben de firma Bruinstroop ervaren als een zeer prettig en betrouwbaar bedrijf met een gemoedelijke sfeer. Wij zouden dit fijne familie bedrijf aan iedereen willen aanbevelen. Nogmaals bedankt Peter Bruinstroop, wij zijn erg blij met dit prachtige monument.
  • R.de Fretes

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    24-11-2021
    goede begeleiding, geduldig, en precies hoe wij het wilden hebben !
  • Joke Bijkerk

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    03-04-2021
    Steen geplaatst door meneer Bruinstroop en schoonzoon. Erg vakkundig en met veel respect. Prachtig emotioneel. Hartelijk dank.
  • Familie Bijkerk

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    19-03-2021
    Vanmorgen is de steen van onze vader, moeder, opa en oma geplaatst en wij zijn onder de indruk van het werk dat jullie geleverd hebben!! Wat een service en klantvriendelijkheid en wat een pracht van een steen. Bedankt dat jullie dit voor ons gedaan hebben, dit was het laatste wat we voor hun hebben kunnen doen, mede dankzij jullie!!
  • Brian Huson

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    02-06-2020
    GEWELDIG! de steen van mijn Vader ziet er meer dan geweldig uit! hartelijk bedankt Peter & Familie 🙂
  • Angelique

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    11-11-2019
    Prima service met een mooie uitvoering!!
  • Ingeborg Besemer

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    11-08-2019
    Vakmanschap ! Op zeer korte termijn heeft Peter de grafsteen van mijn moeder omgetoverd tot een prachtige gedenksteen voor zowel mijn vader als moeder.. zo ontzettend blij mee. Bedankt Peter.
  • De heer F. Toors

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    30-05-2019
    Firma Bruinstroop vervaardigde de sluitsteen met inscriptie voor een nis in urnenmuur. Ik ging af op advies van eerdere klanten. Mijn ervaring met Bruinstroop bevestigde hun oordeel : vlotte service, goede communicatie en zorgvuldige uitvoering. Ook een nette prijs.
  • Joke van Berkum

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    10-12-2018
    Erg tevreden 😉 De afdeksteen voor de urnenmuur van mijn moeder is erg mooi geworden. De service is prima en de uitvoering is naar alle tevredenheid.
Plaats uw eigen review op NatuursteenBedrijven.nl
Menu