Review pagina

  • R.de Fretes

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    24-11-2021
    goede begeleiding, geduldig, en precies hoe wij het wilden hebben !
  • Joke Bijkerk

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    03-04-2021
    Steen geplaatst door meneer Bruinstroop en schoonzoon. Erg vakkundig en met veel respect. Prachtig emotioneel. Hartelijk dank.
  • Familie Bijkerk

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    19-03-2021
    Vanmorgen is de steen van onze vader, moeder, opa en oma geplaatst en wij zijn onder de indruk van het werk dat jullie geleverd hebben!! Wat een service en klantvriendelijkheid en wat een pracht van een steen. Bedankt dat jullie dit voor ons gedaan hebben, dit was het laatste wat we voor hun hebben kunnen doen, mede dankzij jullie!!
  • Brian Huson

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    02-06-2020
    GEWELDIG! de steen van mijn Vader ziet er meer dan geweldig uit! hartelijk bedankt Peter & Familie 🙂
  • Angelique

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    11-11-2019
    Prima service met een mooie uitvoering!!
  • Ingeborg Besemer

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    11-08-2019
    Vakmanschap ! Op zeer korte termijn heeft Peter de grafsteen van mijn moeder omgetoverd tot een prachtige gedenksteen voor zowel mijn vader als moeder.. zo ontzettend blij mee. Bedankt Peter.
  • De heer F. Toors

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    30-05-2019
    Firma Bruinstroop vervaardigde de sluitsteen met inscriptie voor een nis in urnenmuur. Ik ging af op advies van eerdere klanten. Mijn ervaring met Bruinstroop bevestigde hun oordeel : vlotte service, goede communicatie en zorgvuldige uitvoering. Ook een nette prijs.
  • Joke van Berkum

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    10-12-2018
    Erg tevreden 😉 De afdeksteen voor de urnenmuur van mijn moeder is erg mooi geworden. De service is prima en de uitvoering is naar alle tevredenheid.
  • Jan loman

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    29-09-2018
    Grafmonument.Wij zijn zeer tevreden wat de firma Bruinstroop voor het graf van onze moeder gemaakt heeft.Precies naar onze wens uitgevoerd.En in de afgesproken tijd.
  • Fam. Nelisse

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    22-09-2018
    We wisten wat voor grafmonument we wilden en Peter heeft dit gerealiseerd. Dank voor je deskundigheid en vakmanschap. We kunnen je met vertrouwen aanbevelen aan anderen.
Plaats uw eigen review op NatuursteenBedrijven.nl
Menu